-->

2012. augusztus 29., szerda

Kretív műhely: könyvborítót mindenkinek!

Kreatív műhely
Könyvborítót mindenkinek!



Sziasztok! Szerintem kevesen tudják rólam, de lassan 5 éve képszerkesztéssel is foglalkozom. Ha nem írásról van szó Gazdy művésznéven találhatjátok meg a grafikus alkotásaimat. Tudom, hogy még van hová fejlődnöm, de már néhányan megkerestek ilyen-olyan kéréssel, hogy az ő számukra is készítsek valamit. Így mostantól havonta 2 jelentkezőnek készítek valamit a történetéhez. Lehet, hogy csak egy blogfejlécet ám az is, hogy egy borítót. Mire van éppenséggel szüksége az illetőnek. Ez a legutóbbi munkám, amit Detti Tóth és a Titkos Rengeteg című történet számára készítettem:


Borítóterv (katt ide a teljes képért)


Név: Herdvig Cruz
Cím: Titkos Rengeteg

Képek: Vörös hajú lány, fotó mellékelve; Derek Hale színész, fotó mellékelve; Sötét erdő, fotó mellékelve
Egyéb: A fiú hátulról ölelje át a lányt, és az erdő legyen a háttérben.
Rövid összefoglaló: Nem volt megadva. (saját szöveget készítettem)
Link: Nem kaptam, helyette emailben elküldte a története meglévő fejezeteit.



A következő ilyen alkotásom egy borító lesz, amit Dina Balasch részére fogok elkészíteni a Lángoló Végzet című blogregényéhez. Nem tudom, hogy mikor fogom feltölteni egyenlőre, addig is nézelődjetek a DeviantArton lévő galériámban és írjátok el a véleményeteket, ha tetszett. A linket itt találjátok:




Ha pedig ti is szeretnétek, hogy alkossak nektek valamit, a következő sablont kitöltve írjatok az emailcímemre (deannacambell@gmail.com):


Név: Írói neved
Cím: Történeted címe
Képek: Ha van képed a szereplődről, esetleg a színész/színésznő nevét itt add meg, akit viszont látnál a képen.
Egyéb: Bármin kérés a színvilággal kapcsolatban vagy, hogy például a szereplők hogyan helyezkedjenek el, stb. Ide bármi jöhet. Idézetet is megadhatsz, amit például a blogod fejlécében szeretnél látni. Ez viszont ne legyen több két sornál!
Rövid összefoglaló: Ide igazából a történeted összefoglalóját kellene leírni, ami könyvborítók esetén a hátoldalra fog kerülni. Egyéb esetben pedig nagyban megkönnyíti, ha nem ismerem a történetet valami mentén el tudjak mégis indulni.
Link: Történetednek a linkje, mivel ha az összefoglaló kevésnek bizonyul, meg szeretném majd tekinteni azt, ami felkerült eddig belőle.


Deana

5 megjegyzés: